tiistai 20. joulukuuta 2022

Valkoisen tulevaisuuden asialla kansanedustajaehdokas Lehto Seppo 20.12.2022 monitoimimies, ei mikään sukupuolen vaihtaja hormoonihoidoilla

------------- 
Valkoisen kansakunnallisen yhteisen tulevaisuuden asialla kansanedustajaehdokas Lehto Seppo
https://Kansanedustajaehdokas-Pirkanmaa.blogspot.com 20.12.2022 monitoimimies, ei mikään sukupuolen vaihtaja hormoonihoidoilla perse täynnä botoxia tmv :) Luomuperse on aina paras perse, kuten oikea suursuomalainen on paras kansakunnallinen edunvalvoja kuten Mannerheim aikoinaan.
 -----------


Valkoisen tulevaisuuden asialla kansanedustajaehdokas Lehto Seppo 20.12.2022 monitoimimies, ei mikään sukupuolen vaihtaja hormoonihoidoilla ;) botoxia täytteinä ;)

https://Tampereen-valkoinen-vaihtoehto.blogspot.com Lumen ja jään keskeltä eduskuntaan ;)




Kansallismieliset omilla valitsijayhdistyksillään sitoutumattomien yhteislistallaan ensi eduskuntavaaleissa 2023, se olisi ollut ehdottoman tarpeellinen hanke. Nyt ei sellaisia yhteislistoja ole ja vaihtoehdot ovat monenlaisia ryssäläisiä surkimuksia erilaisina sosialisteina kokoomusta kepua persuja myöden.

Vaihtoehtoja pitää olla: Liikaa surkimuksia ehdolla toistaiseksi, ei ole toivoa paremmasta, jollei ehdokasvalinnoissa valita räväkkäämpiä osaavampia ehdokkaita ps:ssänkin eri smp-pierujen ulostaessa itsensä vanhainkotiin, pilaamasta kansallismielisyyden nousua oikeaksi vaihtoehdoksi. On AKS-arvojen aika: Seppo Lehto eduskuntaan 2023 Pirkanmaalta oma lista.

--------
Puolueisiin sitoutumaton suursuomalainen aluepalauttaja, Nato-jäsenyyden ja aluepalautusten vaatija jo vuodesta 1991.
--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti